Skärmavbild 2017-12-13 kl. 11.31.16

Vårkonsert i kärlekens tecken

Kvinnokören Embla, manskören Snapsakademien och den akademiska damkören Linnea bjuder härmed in dig till en vårkonsert du sent kommer glömma! Du kommer att bjudas på en fängslande kärlekshistoria kantad med fantastisk körsång och spexiga studentikosa upptåg på både Luleå- och Linköpingsvis.

Våren är som vi alla känner till en tid för kärlek. Våren 2017 friade Den akademiska damkören Linnea från Linköpings universitet till Manskören Snapsakademien. Den här våren vankas det bröllop där nya band mellan norr och söder ska bindas. Snapsakademien välkomnar sin käraste och Kvinnokören Embla öppnar famnen för sin nya syster från söder.
Dirigenter: Linnea Pettersson och Merete Ellegaard

Tid: kl 15:00
Plats: Aula Aurora, Laboratorievägen 2 Luleå tekniska universitet

Bloggarkiv

Etikettmoln